Официално изявление на Universum Entertainment във връзка с падането на фестивала Monsters Of Rock

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с падането но фестивала Monsters Of Rock, организаторите разпространиха официално съобщение.

"Скъпи фенове и групи на ІІ-я фестивал "Чудовища на рока в България" MONSTERS OF  ROCK BULGARIA

За съжаление трябва да Ви съобщим, че ІІ-ят фестивал "Чудовища на рока в България" няма да може да се състои.

 Кметът на град Варна, господин Кирил Йорданов, съвсем наскоро промени радикално известните ни приети условия на официалните власти и по този начин съзнателно провали мероприятието. Между другото той искаше да наложи забрана върху консумацията на алкохол по време на фестивала, както и да промени вечерния час по такъв начин, че мероприятието да не може да бъде проведено нормално и сигурно.

10-те месеца на усилен труд, организация и огромни разходи за реклама, телевизия, радио, преса, изпълнители и т.н. не впечатлиха кмета, нито го отказаха от намерението му.

Въпреки публичното писмено решение на Общинския съвет на град Варна, разрешаващо провеждането на Ч.Н.Р., то бе игнорирано, защото политическите борби за власт в общината изглежда са по-важни, отколкото да се направи нещо за града и хората.

Моля, изпращайте вашите оплаквания и предложения до град Варна: www.varna.bg.

Даваме си сметка, че и Вие сте също толкова разочаровани, колкото и ние; ние обаче искахме да организираме нормално и сигурно мероприятие, както ни бе обещано, за да предотвратим всякакъв хаос, безредие и щети за всички участници, в отговор на което последва и настоящият отказ.

Разчитаме на Вашето разбиране и още веднъж се извиняваме.

Естествено, ще Ви възстановим парите за всички билети, продадени за ЧнР, чрез eventim.bg.

През 2007 година ЧнР ще се състои в Албена и ние ще се опитаме да осигурим всички групи за планирания за 2006 год. ЧнР."

Ваш екип - Универсум Ентъртейнмънт
Уте и Неди Крос

Сподели.