Официално: Хавиер Бардем в титаничен сблъсък с Даниъл Крейг в новия Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

След месеци на спекулации, вече е официално - Хавиер Бардем (Javier Bardem) ще изиграе главната отрицателна роля в новия филм за Джеймс Бонд (James Bond).

Испанецът разкри, че преговорите му с продуцентите са завършили успешно и той ще се включи в екипа като големия злодей - новина, която няма как да не ни радва, имайки предвид, че Хавиер Бардем грабна Оскар именно за подобна роля - тази на ексцентричния килър в "Няма място за старите кучета" (No Country for Old Men).

Сега Бардем ще се изправи срещу колегата си Даниъл Крейг (Daniel Craig), който вече е титулярното лице на агент 007 в поредицата.

Режисьорът също е ясен – това е Сам Мендес (Sam Mendes), който след успеха на заглавия като "Американски прелести" (American Beauty), "Път към отмъщение" (Road to Perdition) и "Пътят на промените" отново има доста амбициозно предизвикателство пред себе си.

В продукцията, която в по-голямата си част ще бъде заснета в турския мегаполис Истанбул, се очаква да вземат участие и български каскадьори, сред които и дубльор на самия Крейг. Иначе 23-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд се очаква на екран през ноември 2012 година.

Сподели.