Обичаш да гледаш телевизия? Стани ТВ редактор в Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Ако обичаш да прекарваш свободното си време пред малкия екран, държиш да си в час с всичко най-актуално и интересно, което се случва в българския телевизионен ефир, и обичаш да пишеш, твоето място е в Avtora.com!

За да станеш част от нашия екип, не е нужно да ходиш в офис - ще можеш да работиш от своя дом. Ние предлагаме възможност за изява на динамични хора, които са езиково грамотни и имат журналистически амбиции.

От позицията, която предлагаме, няма да спечелиш много пари, но за сметка на това ще упражняваш уменията си и ще можеш в реално време да следиш своето развитие на база интереса на аудиторията.

За да заявиш желанието си да се присъединиш към нашия редакторски екип като фриленсър, не е нужно да изпращаш специално CV. Всичко, което ни е необходимо, е кратка информация за теб до 1500 символа в свободен текст ТУК
В таб "Относно" посочи "Фриленсър Телевизия"

За нас е важно да научим за твоите умения, хобита, грамотност и амбиции за реализация. Не забравяй да напишеш двете си имена, e-mail, актуален телефон за връзка, както и кои са любимите ти телевизионни предавания.

Очакваме те!


Сподели.