Обявиха най-добрите хип-хоп артисти на годината

Pinterest LinkedIn +

Стана ясно кои са тазгодишните победители на хип-хоп наградите BET Hip Hop Awards, съобщава "Billboard". За изпълнител на годината беше обявен рапърът Lil Baby. Като най-добър рап албум беше посочен "Call Me If You Get Lost" на Tyler, The Creator. Песен на годината стана съвместният хит на Cardi B и Megan Thee Stallion -  WAP. Певиците спечелиха статуетки и в категориите "Най-добро сътрудничество" и "Най-добър клип".
Моменти от церемонията

Второто място сред синглите на годината беше заето от ремикс на парчето "Savage" от Megan Thee Stallion и американската звезда Бионсе. На трето място е композицията "People I'm Been Sad" на френската певица Christine and the Queens.

В категорията „Пробив на годината“ победи Yung Bleu, а като най-добър автор на текстове беше отличен J.Cole.
Yung Bleu

Миналата година хитът WAP бе обявен за песен на годината от BBC. Хип-хоп композицията зае водещите позиции в различни класации в Европа и САЩ, а също така стана едно от най-търсените парчета в Google.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.