Обявиха концерт на Дзукеро в Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Единственият европейски музикант, участвал на световноизвестния фестивал Уудсток (1994 г.), пристига и у нас. Световноизвестният италианец Дзукеро (Zucchero) включи в турнето си дата в Пловдив, съобщава сайтът plovdiv24.bg. Концертът му в Античния театър ще бъде на 23 юли от 20:00 часа и е част от Календара на културните събития в града за 2018 година. 

Изпълнителят на вечни хитове като "Senza una Donna (Without a Woman)", "Il Volo", "Baila (Sexy Thing)", "Occhi" издаде нов албум през 2016 г., озаглавен "Black Cat", а през 2017 г. излезе колекцията му "Wanted (The Best Collection)", в която е събрано най-доброто от 30–годишната музикална кариера на артиста. Именно нея Дзукеро ще представи и пред българската публика.

Билетите за концерта ще бъдат на цени 60, 80, 100 и 120 лева. Продажбата им стартира днес.

Припомняме, че само ден преди това, на 22 юли 2018 година от 20:00 ч., в рамките на фестивала "Hills Exclusive" жителите и гостите на Пловдив ще могат да посетят концерта на "Iron Maiden", който ще бъде на Гребната база в града.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.