NSYNC със звезда на Алеята на славата

Pinterest LinkedIn +

Нашумялата през 90-те години бой банда NSYNC получи почетна звезда на Алеята на славата. Това е 2636-ата звезда на популярната алея в Холивуд, а на церемонията по откриването ù присъстваха всички членове на групата, включително и Джъстин Тимбърлейк.

"Тези момчета означават много за мен. Наистина не мога да намеря думи, с които да изразя това", сподели Тимбърлейк, който впоследствие изгради успешна самостоятелна кариера като певец и актьор.

Създадена през 1995 г., NSYNC продава над 10 милиона копия от дебютния си албум. А първият им сингъл "I Want You Back", издаден през 1996 г., бележи впечатляващи успехи в класациите.

Групата издаде последния си диск през 2001 г., а само година по-късно преустанови дейността си.

Последният път, когато видяхме момчетата от NSYNC заедно на сцената, беше по време на връчването на годишните музикални видео награди на MTV за 2013 г., когато Джъстин Тимбърлейк спечели приза за клип на годината.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.