Нов вид бой банда "Cool Kid$" излиза на музикалната сцена

Pinterest LinkedIn +

Момчетата от "Cool Kid$" представят пред българската публика песента си "Давай" и видеото към нея. Микс от електронно и арендби звучене, парчето е и леко пикантно с нежен, но провокативен текст.

Въпреки че музикантите от "Cool Kid$" са нови лица за широката публика, те вече са познати в бранша като автори на хитови български парчета на нашумели изпълнители, сред които Михаела Маринова и Невена Пейкова.

Те шеговито се наричат "бой банда от нов вид" заради нестандартния си състав. "Cool Kid$" са: музикалният продуцент и елeктронен музикант Борислав Тонев, който учи музикално продуцентство в Лос Анжелис. Там работи с различни хип-хоп артисти от местната сцена и в музикално студио в Холивуд, но решава да се върне в България, за да продължи с кариерата си; Панчо Карамански (DJ Панчо), който губи зрението си като малък и се изправя пред много трудности, но като тинейджър решава твърдо да пребори съдбата си и да покаже на хората, че човек като него може да се реализира успешно. Мечтата му е това да се случи и на музикалната сцена и то наистина се случва. Панчо развива умения на диджей и електронен музикант, а по-късно постига успех и с историята си вдъхновява много хора. Той създава програма за обучение за незрящи, които искат да се научат да записват, миксират и мастерират музика. DJ Панчо e сред избраните в класацията "40 до 40"(2017) на "Дарик радио"; вокалът Преслав Бориславов-Пресли, който от малък пее, танцува, свири на пиано и цигулка, изучава моден дизайн в Англия и към момента живее и работи там във финансовия сектор, като пише песни и за други артисти.

"Давай" е по текст на Преслав Бориславов-Пресли, а музиката и аранжимента са на Борислав Тонев, Панчо Карамански и Пресли.

Видеoклипът към парчето залага на добре разказана история с неочаквани обрати. Провокация към зрителите са кадрите от живота на едно "лошо момиче", в чиято роля влиза популярната млада актриса и модел Лина Роскин. Сюжетът проследява греховния ù живот, подла изневяра и неочаквана развръзка. Режисьор на видеото е Николай Георгиев-Котич (N.K. Films).

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.