Ново заглавие от Sofia Cartel Productions

Pinterest LinkedIn +

Главно действащо лице: Millioni Място на действието: Sofia Cartel Productions Време: 2002 – 2004г. Когато за първи път отива в студиото на Колумбиеца и М’глата, става ясно, че той ще бъде новото попълнение в клана на Sofia Cartel Productions. Демо записите му силно впечатляват двамата братя. Твърдо убедени са, че Millioni е голямото им откритие.

Първото им общо участие е на бирен фест през лятото на 2002. Публиката полудява. Някакъв човек замеря сцената с бутилка. Следва бой.
По време на тв участие в ММ се запознава с Шамара и целия R’n’B отбор. В Бояна имат много бесни партита заедно. Няма нищо против хип-хопа им.

Millioni получава пълна подкрепа от Колумбиеца и М’глата. Записват заедно, пътуват заедно, имат общи участия, обиколили са цяла България и имат какви ли не безумни истории зад гърба си. Те са повече от приятели и съюзници.

Дебютният албум не случайно се казва “По ръба на бръснача”. Millioni e абсолютно самороден талант. Истински рапър, дошъл от крайния квартал. Следствен е за побой и грабеж. Едно лошо момче... Парчетата в албума са 11. Включени са два бонустрака: remix на “Мръсен Ритъм” и оригинална версия на “Аре Земи”. Текстовете са бунтарски и в тях няма нищо измислено.
Музиката е правена главно от М’глата, но има и включване от Колумбиеца в “Кои са най големите”. Текстовете са преди всичко на Millioni. За първи сингъл е избрано парчето “Милиони маймуни”, с участието на Колумбиеца. Съвсем скоро ще бъде готово и видеото към него. CD версията на албума съдържа мултимедия.ИНТЕРВЮ:

Името: Името ми го измисли Мишо Шамара. Той ми е кръстник. Веднъж каза:” В това момче има милиони...” И понеже всички ми казваха Льони, Льони... Льони стана Millioni.

Най-яко усещане: Последният ми арест преди два месеца. Бях в Западен парк, без пари. Патрулката ме спря малко по-долу. Дадох мръсна газ, но ни погнаха. Изкараха ни от колата . Опряха пистолет в главата ми. Никой не може да ти докара това чувство...

Sniper Records: Станчо експлоатира всичките си артисти. Спенс изкара добър първи албум. Втория го осра.

Най- готино участие:Пловдив – рап-фестивал, 7000 души. В Сливен си изкарах много яко, там има много “лоши” хора. Бушувахме и си изкарахме супер.

Жените: Хубаво е като са повече. Колкото са повече, толкова са по-красиви.

Парите: като жените

Любим спорт: обичам спортовете с joy-stick

Любимо българско парче: моето (Всички Кучки)

Любим рап изпълнител: DMX, Ludacris, Project Pact, Three-six Mafia, Big Tymers, Lil Kim, Foxy Brown, Shyne

Последен гаф: Бех тръгнал за Варна, а стигнах в Бургас

Любимо марка дрехи: Avirex

Хоби: обичам да броя пари

Най-яка свалка: веднъж дръпнах една мулатка във Варна от на Мишо хората...

Смъртни врагове: кукитеИнфо:Virginia Records

Официален Сайт на Sofia Cartel Productions:
www.newsofiacartel.com


Сподели.