Джейнс Адикшън и Мерилин Менсън с концерт в новогодишната вечер

Pinterest LinkedIn +

Jane's Addiction и Marilyn Manson плануват съвместен гиг с много шум за Новогодишната вечер в Медисън Скуеър Гардън - Ню Йорк. Изявата ще е част от мини турнето на двете групи, тръгващо от Мичиган на 27 декември.


Винаги готов за публични демострации, вокалът на Jane’s Addiction - Пери Фарел е бил запланувал още от края на октомври серия от шоута, съпътствани с изненадващо и неразрешено от властите събиране на хора!

Едновременно събиране на десетки, понякога стотици хора на определено място с цел – демонстрация чрез нарушаването на обществените порядки е практикувано от много организации. Подобен род светкавични събирания е честа практика и на скандалния радиоводещ Хауърд Стърн.

В случая с Jane's Addiction, събитията са били съпроводени от набързо спретнато изпълнение "на живо" или поне някаква проява, гаранрирано нарушаваща протоколните норми... Хората, дали адресите си в сайта на Jane's Addiction са били уведомени чрез имейл или SMS за мястото на срещата. По информация от ЕмТиВи, първите безредици са станали на Ковънт Гардън - Лондон, на 27 октомври, при наличието на няколкостотин души!

Официален сайт на Jane's Addiction:
http://www.janesaddiction.com/

Oфициален сайт на Marilyn Manson:
http://www.marilynmanson.com
Сподели.