"Новите съседи" се завръщат! Започват снимките на 13-ти сезон на сериала. Вижте подробностите!

Pinterest LinkedIn +

Добри новини за най-верните фенове на "Новите съседи"! Съвсем скоро "Telecinco" ще даде старт на снимките на 13-тия сезон на обичания от хиляди български зрители сериал. И това не е всичко! Създателят и режисьор на поредицата Алберто Кабайеро потвърди чрез Twitter, че новите декори, в които ще бъде записан сериалът, вече са готови, а освен това се планират и сезони 14 и 15, които ще бъдат заснети между 2023 и 2024 г.

"Монтепинарци, вече можем да ви кажем добри новини: ще запишем сезон 13 на #LQSA ("La que se avecina" - испанското заглавие на сериала) през 2022 г. И Сезон 14 през 2023 г. И Сезон 15 през 2024 г. Вече имаме нови декори, където строим новата сграда" - написа той в Туитър и допълни: "Болните ни мозъци вече работят по сценариите. Ще ви държим в течение".


Разбира се, предстои нова ера в сериала и обстановката вече няма да бъде такава, каквато я познаваме. От eltelevisero.com напомнят, че братята Кабайеро не са постигнали споразумение със студиата "Kulteperalia", собственост на Хосе Луис Морено, в които досега е снимана комедията. Това е причината досегашните декори да бъдат унищожени, а сериалът да бъде спрян.

Освен чисто нов интериор се предвиждат и доста външни снимки, при което естествената светлина ще допринесе за по-високото качество на визията. Засега не е ясно дали големите промени ще засегнат и актьорския състав. Предстои да разберем кои съседи ще се завърнат в предстоящите сезони.

Припомняме, че последните 8 епизода от дванадесетия сезон все още не са излъчени по испанския телевизионен канал "Telecinco". Епизодите, в които най-лудите съседи по телевизията се сбогуват с Монтепинар, са излъчвани в платформата "Amazon Prime Video" в продължение на една година.

Българските фенове засега само могат да се надяват, че предстоящият 13-ти епизод ще пристигне възможно най-бързо до малкия екран и у нас.
Сподели.