Новият плакат на Twilight ще бъде разкрит на части чрез глобална Facebook кампания

Pinterest LinkedIn +

Официалният плакат на дългоочаквания финал на Twilight: Breaking Down Part 2 ще бъде разкрит във вторник в 19:00 часа българско време в официалната Facebook страница на филма facebook.com/TheTwilightSagaBreakingDawnBG.

Това обаче ще се случи поетапно, като още в 23:00 часа тази вечер ще бъде публикувана една част от плаката, след което през няколко часа ще се появят и останалите пет.

В Breaking Down Part 2 Бела, Едуард и Джейкъп трябва да съберат вампири от целия свят, за да се противопоставят на надвисналата заплаха от господството на Волтури. По този повод премиерата на новия плакат е замислена на части, чиито представяния ще бъдат съгласувани с местното време в 6 различни региона на Земята – Нова Зеландия, Токио, Дубай, Лондон, Буенос Айрес и Северна Америка.

Навсякъде подсказките ще бъдат пускани в ранната утрин на 2 октомври във Facebook страниците на петте филма и главните им герои. Ето го и точния график:

Нова Зеландия 8:00/23:00 българско време – Facebook.com/TwilightMovie
Токио 9:00 / 3:00 българско време –  Facebook.com/NewMoon
Дубай 8:00 / 7:00 българско време Facebook.com/Eclipse
Лондон 9:00 / 11:00 българско време – Facebook.com/BreakingDawn
Буенос Айрес 9:00 / 15:00 българско време – Facebook.com/EdwardCullen, Facebook.com/BellaSwan & Facebook.com/JacobBlack
Северна Америка 9:00 / 19:00 българско време – Facebook.com/Twilight

Българските фенове ще могат да следят цялата поредица тук: facebook.com/TheTwilightSagaBreakingDawnBG.

Последният филм от касовата сага по романите на Стефани Майер ще излезе по екраните на 16 ноември 2012 г. Той бе заснет в периода ноември 2010 - март 2011 г. с бюджет от около $130 млн.

Сподели.