Новият албум на No Doubt с дата на издаване

Pinterest LinkedIn +

Шестият студиен албум на американската алтърнатив рок банда No Doubt – наследник на Rock Steady (2001), вече има фиксирана дата на издаване в САЩ – 25 септември. Новината дойде от самите музиканти, които се събраха след близо четиригодишно прекъсване през 2008 година, чрез видео съобщение, публикувано в официалния им сайт.

"Благодарим ви от сърце за подкрепата, която ни оказахте през последните 25 години. Истински се гордеем с новия си албум и се надяваме, че ще го обикнете така, както го обичаме ние", гласи най-скорошната публикация в Nodoubt.com, подписана от "Гуен, Тони, Том и Адриан".

В нея се казва, че в оставащото време до появата на новия албум, чието заглавие не се споменава никъде, в сайта ще бъдат добавени множество фотографии и клипове, разкриващи моменти от заснемането на видеото към пилотния сингъл от проекта, репетициите за концертните изяви на групата и др.

No Doubt започнаха работа по шестия си албум още през 2008 г., но същинските записи стартираха в началото на 2011 година. През цялото време на музикантите сътрудничи английският аудио инженер Mark "Spike" Stent, който продуцира и Rock Steady. Първият сингъл от проекта се очаква през юли.


Сподели.