No Doubt обявиха името на новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на No Doubt, която се явява пети в дискографията им, ще се казва Push and Shove и се очаква на пазара през септември 2012. На 16 юли излиза и първият сингъл от албума, Settle Down, който ще определи в каква стилова насоченост ще бъдaт и останалите парчета.

Официалната дата на рилийса на Push and Shove е обявена за 25 септември в САЩ и 24 септември във Великобритания.

Гуен Стефани (Gwen Stefani) се завръща обратно към корените си и No Doubt след доста успешната си солова кариера и албумите Love. Angel. Music.Baby (2004) и The Sweet Escape (2006). Бандата издава нова тава след седемгодиншно отсъствие от музикалната индустрия, като новият им албум се явява наследник на Rock Steady от 2001.

No Doubt анонсираха новината за рилийса на новия си проект на официалния си сайт www.nodoubt.com, публикувайки следното съобщение: „Дано сте подготвени, защото имаме да ви споделим голяма новина! Докато довършвахме новия си албум, осъзнахме, че е време да му дадем име и то е Push and Shove”.

Бандата имаше намерението да издаде наследника на Rock Steady около Коледа 2011, но обявиха, че са решили да изчакат, за да се „уверим, че това ще бъде най-добрият албум, който можем да направим”.

Гуен Стефани и компания работят с продуцентския екип Major Lazer, т.е. продуцентите Switch и Diplo.Сподели.