Нови искри прелитат между героите в „Мен не ме мислете“

Pinterest LinkedIn +

Едни интриги се разплитат, а други се заплитат - този петък от 21:00 ч. по bTV

В новия епизод на „Мен не ме мислете“ в петък от 21:00 ч. по bTV, докато героите на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) са вглъбени в проблемите помежду си, потенциална заплаха ще надвисне над малката дъщеря на Яна  Мария.

Каката на Мария – Елена  ще прочете тайни съобщения във вайбър между малката си сестра и момче на име Камен. Мария ще помоли сестра си да не казва на майка им и изведнъж ще реши, че се чувства зле и не трябва да ходи на училище.

Мартин и Пламен ще поемат ново заплетено дело, което ще се окаже пореден повод за Пламен да демонстрира отношението си към Яна. Самата тя ще усети как Мартин се променя под влиянието на Пламен. Александър ще дочуе странен разговор на сина си с клиентката и ще разкрие позицията си спрямо връзката им с Яна.

Ася (Дария Симеонова) ще се срещне с баща си Виктор Захариев (Владимир Люцканов) в кантората, където работи и Пламен. Тя ще подпита Яна за него и ще разбере, че тя никак не го харесва. Ще станат ясни и семейните ѝ проблеми с Антон.

Христо (Иван Юруков) решава да си направи профил в сайт за запознанства. Междувременно приятелката му Ирена ще симулира припадък пред мистериозен лекар, а тази постановка изглежда, че може да прерасне в нещо повече.

Изкусният флирт между Пламен и Ася ще прерасне в романтична разходка и пикник в Борисовата градина. Дали Мартин и Яна най-после ще поговорят за проблемите си и ще намерят ли начин да ги разрешат – гледайте в новия епизод тази вечер.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.