Нови 18 групи се включват във фестивала "Hills of Rock"

Pinterest LinkedIn +

18 нови групи ще се включат в тазгодишното издание на фестивала "Hills of Rock", което ще се проведе от 20 до 22 юли на Гребния канал в Пловдив. С новите имена програмата вече включва общо 55 участници, сред които българските артисти са 23, а чуждестранните – 32, съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".

Сред последните обявени имена е и британската банда "District 13", в която има българско участие. Барабанист на групата е Асен Милушев, който свири заедно с Джон Уайлд (китара и вокали) и Ричард Вандерпой (бас китара).

Сред останалите участници са германците "Crematory", които ще превземат главната сцена в първия фестивален ден, точно преди хедлайнера "Sabaton". На главната сцена ще се качат англичаните "Airforce", австрийците "Serenity" и украинците "Jinjer". Към тях ще се присъединят българските изпълнители "D2", които ще открият фестивала, и "Odd Crew".

На останалите сцени феновете ще видят молдовците "Infected Rain", англичаните "District 13", както и българските изпълнители "Velian", "Fool Circle", "Saint Electrics", "Exit Reality", "Paracosm", "X Husband", DJ Dharba, "Axez", "Drive Your Life" и DJ КалашNICK.

"Hills of Rock" се реализира за втора поредна година и е част от програмата "Пловдив – Европейска столица на културата 2019".
 
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.