Кубински, бразилски, румънски и български звезди на безплатния Фестивал на цацата в Кранево

Pinterest LinkedIn +

Фестивалът на цацата в Кранево наближава и подготовката за него вече е в разгара си. Програмата е готова, артистите репетират усилено, а изпълнителите на "Ламбада" стягат багажите за шоуто си на българска земя.

Освен музикалната програма фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления, а някои от хотелите в Кранево обявиха и преференциални цени за всички посетители на Фестивала.

Музикалната програма тази година залага на рок в първата вечер на фестивала (8 юни 2018), когато хедлайнери са "Уикеда" и рок кралицата Милена.

На 9 юни в Кранево пристигат "КАОМА" – изпълнителите на големия танцувален хит "Ламбада". Те ще превърнат атмосферата по северното ни Черноморие в една неповторима лятна фиеста, а малко преди тях на сцената ще се вихрят шоумените от "Замунда банана бенд".

Алфредо Торес, кубинката Сирсе, румънската звезда Джордж Дайс и варненския клуб "Маламбо" ще направят танцови работилници, за да разкършат всички посетители, а купонът ще продължи до зори с уникално нощно хавайско парти на плажа!

Хавайско парти на плажа в Кранево

Последният фестивален ден по традиция е отреден на фолкорните формации от региона, но в програмата ще се включи и актьорът Георги Мамалев със свое артистично шоу. А кулминацията на 10 юни 2018 ще бъде концертът на най-морската от всичките ни певици – Тони Димитрова!

Организаторите на фестивала са обособили и Детска сцена, за да могат и децата да открият нови игри и забавления. Заради тях в Кранево ще пристигне и любимецът на малки и големи бате Енчо!

И това не е всичко! В програмата са включени лятно кино на открито, лунапарк, ледена пързалка, конна езда, атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, бягане с токчета, Бирена миля и много, много други.
Сподели.