Вокалистът на "Уикеда" обяви края на групата

Pinterest LinkedIn +

На 10 юни 2018 г. вокалистът на "Уикеда" Ерол Ибрахимов обяви края на групата:

"Здравейте приятели,
За голямо съжаление, от днес "Уикеда" прекратява активната си дейност. Причината е проста, просто нямаме какво повече да кажем, та решихме, че е по-честно и към вас и към нас да замълчим. Благодарим ви за подкрепата и всички хубави неща, които ни дадохте!
Обичаме ви! Лека, успешна, доходна и безаварийна..."

Неочакваният край на "Уикеда" идва ден след концерта на групата на Фестивала на цацата в Кранево и няколко дни преди обявения за 15 юни 2018 концерт в клуб "Маймунарника" с Милена и "Svetlio & The Legends". На следващия ден Изненадващата новина предизвика лавина от коментари във Фейсбук, като повече от феновете се надяват това да не е истина.

"Уикеда" е група, създадена през далечната 1997 г. Първият им голям хит "А ние с Боби двамата пием кафе" ги изстрелва по първите места на класациите и в сърцата на милиони. Участвали са в многобройни концерти и клубни изяви в България и други европейски страни, както и в САЩ.

Ерол обяви края на
Въпросът дали групата ще участва в предварително обявения концет на 15 юни в "Маймунарника" беше изяснен ден по-късно, също чрез Фейсбук, където Светльо Витков съобщи: 

Сподели.