Ламбада ще озвучи Фестивала на цацата в Кранево

Pinterest LinkedIn +

Фестивалът на цацата вече се превърна в традиция тази година той ще мине под мотото на горещите танци. Специално за събитието в България пристига легендарната група "КАОМА", която в края на 80-те години успя да накарат целия свят да танцува ламбада!

Близо 30 години по-късно "Chorando Se Foi" ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в Кранево!
КАОМА пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и с нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката. И ето ги тук – 9 юни 2018, Кранево!

Песента, известна като "Ламбада", неслучайно е смятана з "най-големия летен хит в света", но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове - "Dancando Lambada", "Tago Mago", "Melodie d’Amour" и много други!

"Танцьорите ще ви пренесат в света на "Ламбада" – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето" – обещават организаторите, така че вадете късите рокли и маракасите, съживете всички летни спомени, свързани с вечния хит, и още от сега си освободете втория уикенд на юни! Защото в Кранево ще се танцува! Ламбада!

Организаторите на Фестивала на цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи! И ви очакват на 8, 9 и 10 юни 2018 г. в Кранево! 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.