Новата видеоигра "Star Wars Battlefront II" предлага на геймърите да се превъплътят в командири на Империята

Pinterest LinkedIn +

Всички фенове на видеоигрите вече могат да изживеят лично свое собствено междузвездно приключение чрез новото гейм заглавие "Star Wars Battlefront II", отличено с наградата на критиката за най-добра онлайн мултиплеър игра на E3 2017. Популярните студия Electronic Arts, DICE, Motive Studios и Criterion Games са обединили сили, за да предложат на феновете най-доброто Star Wars преживяване на гейминг фронта към днешна дата, давайки възможност на междузвездните почитатели да се потопят в игра, която е тройно по-голяма от миналогодишния "Battlefront". Заглавието вече очаква феновете в единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България Pulsar Games, както и за онлайн поръчки на www.pulsar.bg.

"Star Wars Battlefront II" включва герои, локации и превозни средства от всички филми от сагата – оригиналната трилогия на Епизод IV, V и VI, предисторията на Епизод I, II и III, както и развиващите се в момента на голям екран нови приключения в легендарната вселена. Заглавието ще даде възможност на играчите да се въплътят в пехотни войски, космически пилоти и могъщи герои от филмите, екипирани със съответните специални умения, на най-мащабното бойно поле, което галактиката е виждала. А наред с доказано епичния мултиплеър от предходната игра, този път геймърите ще получат и изцяло нова солова кампания, показваща ни вселената на "Междузвездни войни" от неочакван ъгъл – през очите на Идън Версио, предводителка на отряд от имперските специални части, чийто личен свят се разпада след смъртта на Императора и победата на бунтовниците.

"Със "Star Wars Battlefront II" искахме да отдадем почитта си на наследството, което Star Wars франчайзът е оставил след себе си, отчитайки факта колко много означава всяка една ера от сагата за толкова много хора" − казва Мат Уебстър, изпълнителен продуцент на "Star Wars Battlefront II". "Изградихме играта на базата на това, което феновете харесаха в първия "Battlefront" и обратната си връзка с тях. Те искаха да добавим сингъл плеър кампания и да играят на ултимативното бойно поле на Star Wars, разпростиращо се през всичките кино епохи. И ние им предложихме точно това" − допълва Уебстър.

"Star Wars Battlefront II" позволява на геймърите да играят като или срещу най-страховитите злодеи от филмовата вселена, наред с любимите си положителни герои. Идеята на авторите е била в играта да има по нещо за всеки вкус, като това е отразено и в шестте различни режима на мултиплеър: Starfighter Assault, Galactic Assault, Strike, Blast, Heroes vs. Villains и Arcade. От чудовищния с размерите си Galactic Assault, който ще позволи на цели 40 играчи да премерят сили по земя и въздух в наистина епични като мащаби сражение, до "кроткия" Arcade режим, който предлага офлайн кооперативна игра (включително и на разделен екран в конзолните версии), където феновете ще трябва да се доверят изцяло на партньорите си и да работят като добре сработен екип, за да преодолеят управляваните от изкуствения интелект врагове − в "Battlefront II" наистина всеки може да открие нещо за своя вкус и моментно настроение.


Сподели.