Новата на Ивайло Захариев се похвали с годежен пръстен! (ФОТО)

Pinterest LinkedIn +


Новата половинка на актьора Ивайло Захариев вече се похвали и с годежен пръстен, видя Avtora.com. Макар двамата все още да не са обявили официално годежа си, Станислава не сваля диамантеното бижу от ръката си.

„На всички, които ме следят и критикуват зад гърба ми, искам да напомня, че животът си е мой и не се срамувам да бъда щастлива. Обожавам те, Ивайло Захариев“, написа тези дни Стани. С това тя за първи път публично призна за връзката си със звездата от „Под прикритие“.

Актьорът също си позволи да открехне завесата на личния си живот, като публикува няколко снимки от романтичната му фотосесия със Станислава.

Вероятно повод за спонтанното им решение да излязат на светло след близо 1-годишна връзка, е именно предложението на Захариев. Avtora.com първи забеляза годежния пръстен на ръката на блондинката, като се очаква скоро двамата да обявят официално годежа си.

Според таблоидите актьорът искал не само граждански брак със Стани, но и църковен. За целта обаче трябва да поиска разтрогване от църквата, тъй като с предишната си съпруга Миряна са се венчало пред Бога.

Ивайло и Миряна имат две деца - на 6 и на 7 години. Станислава също има дете от предишна връзка - момиченце на име Никол.

Сподели.