Ивайло Захариев прежали Миряна и показа новата си любов

Pinterest LinkedIn +

Звездата от сериала "Под прикритие" Ивайло Захариев се разкри напълно! Месеци след като се раздели със съпругата си Миряна, той показа новата си любов. Фон на публичното му признание в любов са впечатляващи лавандулови полета, сред които актьорът е решил да се снима със сегашната си приятелка.

За връзката между двамата се шушука от известно време. Слуховете станаха неудържими, когато Захариев няколко пъти се появи с 33-годишната Станислава Славчева на няколко светски събития, сред които премиерата на филма "Диви и щастливи", церемонията по връчването на наградите "Българска модна икона" и др.

От няколко часа влюбените сложиха край на съмненията, като промениха профилите си в официалните мрежи със статус "Обвързан" и споделиха тези романтични кадри от своя обща фотосесия, заснета от Калина Серафимова.

Ивайло Захариев с новата си приятелка
"И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка...", написа под тази снимка актьорът.

Блондинката в скута му е от Асеновград и има дъщеричка. Тя работи към компанията IBM, а със Захариев се среща преди две години по повод своята благотворителна инициатива "Бебеносещ календар". В началото Ивайло и двамата му синове са били просто модели за календара, подкрепящ кърменето. Както изглежда, тази мила фотосесия е била фатална за семейството му.

С цитат от Библията Станислава обнови статуса си във Фейсбук, признавайки, че е официалната нова приятелка на Ивайло Захариев. Припомняме, че с предишната си съпруга Миряна актьорът също споделяше дълбоки религиозни чувства и двамата не спираха да обясняват по медиите, че първите интимни ласки са си разменили в първата брачна нощ. Двамата също се бяха запознали покрай благотворителност по време на сбирка в помощ на наркозависими. За жалост, и най-красивите приказки понякога свършват неочаквано.


Сподели.