Нова NASCAR игра излиза наесен за конзолите

Pinterest LinkedIn +

Тази есен Activision ще издадат нова лицензирана от NASCAR рейсинг игра, озаглавена NASCAR The Game: Inside Line.

Заглавието се разработва от Eutechnyx – британското студио, известно в миналото като Zeppelin Games, а след това и като Merit Studios Europe, производител на NASCAR The Game: 2011 и по-отдавна издадени игри в същия жанр като Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli, Pimp My Ride, Ford vs. Chevy, Big Mutha Truckers, Street Racing Syndicate и др.

Inside Line ще има три версии – за PlayStation 3, Xbox 360 и Wii, и ще включва всичките 23 официално лицензирани трасета от Sprint Cup Series, както и всички отбори, пилоти и коли.

Особено внимание Eutechnyx ще обърнат на Career режима на игра, както и на всички елементи, придаващи още по-голям реализъм на геймплея, като рейсинг уикендите в онлайн мултиплеър и възможността за привличането на спонсори, набавянето на нови, по-добри компоненти, чрез зрелищно представяне зад волана и др.

Inside Line е третата игра на Eutechnyx от началото на 2012 г. досега. Останалите две са Auto Club Revolution и Ride to Hell – екшън-адвенчър, ситуиран в пост-Виетнам хипи ерата в САЩ, който ще бъде издаден от Deep Silver (Dead Island).

Сподели.