Нова дата за концерта на легендарния Филип Анселмо от "Пантера"

Pinterest LinkedIn +

Концертът на легендарния вокалист на "Пантера" ("Pantera") Филип Анселмо (Philip H. Anselmo) в София ще се състои на 6 август 2021 г. Промяната на датата за шоуто се налага заради форсмажорните обстоятелства, породени от  световна пандемия.

За съжаление, поради продължаващите ограничения за пътуване в и от САЩ и наложените ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа и България във връзка с нестихващата пандемия от коронавирус Covid-19 турнето на "Phill Anselmo & The Illegals" се отлага за 2021 г., съобщават организаторите на шоуто. Мениджмънтът на артиста успя да пренасочи цялото европейско турне, включително датата в България, за 2021 г. Новата дата за концерта на Филип Анселмо, на който ще представи целия "Vulgar Display of Power" на "Пантера" в София, е 6 август 2021 г.

Всички закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без нужда от презаверка. "Phill Anselmo & The Illegals" изпращат искрените си пожелания на всички да бъдат здрави и молят феновете си за разбиране и търпение в този труден за всички период.

Билети за концерта на 6 август 2021 г. могат да бъдат закупени онлайн, чрез куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995 и във всички магазини "На тъмно" в цяла България.
Сподели.