Чудите се как да приспите бебето си? Пуснете му Pantera! (Аудио)

Pinterest LinkedIn +

Тексаската метъл банда Pantera престана да съществува преди 10 години, но остави запомнящ се набор от свирепи песни. Трудно е да си представим, че техните класически парчета като Cowboys From Hell и I'm Broken могат да служат за друго освен за куфеене, но се оказва, че това не е точно така.

Компанията Twinkle Twinkle Little Rock Star, която от години издава приспивни песнички за бебета, пуска албум, в който парчетата на Pantera придобиват съвсем различно звучене.

Тексасците обаче не са нито първите, нито ще бъдат последните, чиито композиции ще служат за успокояване на малки дечица. Twinkle Twinkle Little Rock Star са издали на 100 албума в различни жанрове - рок, поп, кънтри, алтърнатив, R&B, диско, филмова музика и други, включително метъл.

Каталогът на компанията вече съдържа приспивни песни от музика на Metallica, Iron Maiden, Slayer, Avenged Sevenfold, Dream Theater, Oasis, Deftones, Green Day, Red Hot Chili Peppers, a сега и Pantera. В процес на разработване пък са албуми с успокояващи мелодии по парчета на AC/DC и Bullet For My Valentine.

"Разбира се, нямаше как да включим Fucking Hostile в албума, но се радваме, че можем да сложим успокояващи бебетата версии на песни като This Love, Walk, Mouth For War, 5 Minutes Alone и много други", заявяват от Roma Music Group, които са издатели на музиката на Twinkle Twinkle Little Rock Star.

Траклист на Lullaby Versions Оf Pantera
1. Hollow
2. Planet Caravan
3. Cemetary Gates
4. Cowboys from Hell
5. This Love
6. Domination
7. Revolution is My Name
8. 5 Minutes Alone
9. A New Level
10. Mouth For War
11. Im Broken
12. Walk


Сподели.