Нов трейлър от "Котките"

Pinterest LinkedIn +

Дойде време популярният театрален мюзикъл "Котките" да завладее и света на киното със спиращата дъха екранизация на режисьора Том Хупър ("Клетниците", "Речта на краля"). Носителят на "Оскар" майсторски изважда на повърхността най-ярките моменти от класическата история от поемата "Книга за практичните котки на стария опосум" ("Old Possum’s Book of Practical Cats") на Т. С. Елиът, която по-късно не по-малко талантливият Ендрю Лойд Уебър превръща в мюзикъл.

Кадрите от новия трейлър на филма разкриват ярки сцени и звездно присъствие. Картината се отличава с великолепие и пищност, всички са в очакване на най-съдбовната вечер в живота им, когато "котката, която най-много заслужава, ще се прероди за нов живот". Една непредсказуема тайнственост и сложни взаимовръзки, които ще превърнат събитието в най-епичното състезание за… ново начало. Но дали?

Нотките на драматизъм се преплитат с хумор, а царственият дух се сблъсква с несправедливата реалност. Всички тези емоции ни представя един забележителен актьорски състав в лицето на Джуди Денч, Идрис Елба, Тейлър Суифт, Иън Маккелън, Дженифър Хъдсън, Рей Уинстоун, Джеймс Кордън, Джейсън Деруло и много други брилянтни артисти. Дебют на голям екран прави и талантливата балерина от Кралския британски балет Франческа Хейуърд.

Освен режисьор Том Хупър е и сценарист на "Котките" заедно с Лий Хол ("Боен кон", "Довереникът на кралицата").  Продуценти са Тим Беван, Ерик Фелнър, Том Хупър и Дебра Хейуърд, а изпълнителни продуценти на филма са Андрю Лойд Уебър, Анджела Морисън и Джо Бърн.

Дали шоуто ще продължи? И какво всъщност се случва под светлината на прожекторите? Станете свидетели на най-грандиозния спектакъл на годината, който ще бъде в киносалоните у нас от 27 декември 2019 г.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.