Нов световен пробив за Светла Иванова

Pinterest LinkedIn +

В събота, 7 май от 22:00 часа (българско време), европейската музикална телевизия Viva Plus ще излъчи за първи път клип на български изпълнител. Това е ремиксът на “Mr. DJ”- най-новият сингъл на популярната певица Светла Иванова.


Музикалните продуценти на шоуто “Klub” са решили да вкарат българския видео клип във Viva Plus - най-гледаният канал от холдинга Viva Media AG и един от най-гледаните в Европа, съобщават от пресслужбата на певицата. След проучването за качествата на песента и клипът й, продължило близо месец, “Mr. DJ” (remix) е одобрен и квалифициран като напълно конкурентноспособен. Само седмица по късно, клипът ще се завърти и по достъпния в България канал VIVA в предаването “Club Rotation”.

От 2 май до 6 май всеки желаещ, ще има възможността да гласува на специалния линк към сайта на телевизията за някоя от представените 100 песни-хитове от цяла Европа.

Поради повишения интерес и успех на сингъла “Mr. DJ”, той се сдоби с 5 версии – английска версия, втора радио версия, един ремикс и две дълги клубни версии. Ремиксът нa “Mr. DJ”, дело на сръбските диджеи “Fullbite session” , а клипът към парчето беше излъчен в две издания на предаването “World Chаrt Express“.
Сподели.