"Нощта на султаните" в България падна. Насрочват нова дата

Pinterest LinkedIn +

Грандиозният спектакъл "Нощта на султаните", който трябваше да се състои на 5 март в Зала 1 на НДК, се отменя. Причината за неочакваната промяна е, че преди два дни част от 70-те танцьори се натровили и в момента са в болница, съобщи бТВ.

Мениджърите на проекта предпочитат да променят датата на концерта, вместо да представят шоуто в намален състав от танцьори. Билетите ще са валидни и за новата обявена дата - 16 май, но всички, които искат да върнат вече закупени билети, могат да направят това в рамките на следващите две седмици.

Продуцентът на "Нощта на султаните" Марсел Аврам (Marcel Avram) е работил със звезди като AC/DC, Rolling Stones, Барбара Стрейзънд, Пол Макартни, Майкъл Джексън. С Краля на попа продуцентът се познава от 1972 г. - още когато малкият Майкъл е пял в Jackson 5. Въпреки няколкото съдебни дела, които Аврам завежда срещу Джексън за провалени концерти, днес продуцентът твърди, че отношенията им са добри.

"Майкъл Джексън е приятел. Ние воювахме дълго, но той си остана мой приятел", каза Марсел Аврам за bTV. "Той е артист, който рядко се среща. За някои е добър човек, за други - не. Но като музикант няма спор, че е гений. А гениите са луди. Поне повечето от тях. Така че е важно да ги приемаме такива, каквито са."

Сподели.