No Mercy пристига в България за Фестивала на цацата

Pinterest LinkedIn +

Зимата почти отмина, време е да се подготвим за летните морски фиести! Затова е време да обявим, че традиционният Фестивал на цацата в Кранево тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020 г.

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Марти Синтрън (Marty Cintron), познат на поколения купонджии като No Mercy!

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата "Where Do You Go", "Please Don’t Go", "Hello–How Are You", "When I Die" и "Kiss You All Over", така че се подгответе за много танци и добро настроение.

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група "Контрол", майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов!

Това не е всичко! Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове! Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията "Бягане с токчета" и "Бирена миля", лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на цацата на 12, 13 и 14 юни 2020 г.

Събитието се организира с подкрепата на Община Балчик. До момента в него са участвали световни звезди като Прешъс Уилсън (Precious Wilson), изпълнителите на вечния летен хит "Lambada" – "KAOMA", както и "Уикеда", Милена, "Тоника СВ", "Трамвай №5", Тони Димитрова, Краси Радков и много, много други!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.