Nintendo 3DS идва Coral Pink и Ice White

Pinterest LinkedIn +

На 18 ноември европейските търговци на развлекателен софтуер ще пуснат в продажба нова цветова разновидност на последното поколение портативна конзола на Nintendo, 3DS, наречена Coral Pink.

Както става ясно от името й, тя ще бъде розова на цвят, а заедно с устройството потребителите ще се сдобият и с копие от Nintendogs + Cats – продължението на Nintendo DS ексклузивната "тамагочи" симулация Nintendogs.

Моделът ще се появи и в Австралия, ден по-рано от пускането му в продажба на Стария континент, но с малко по-различно име - Lavender Pink.

Едновременно с розовия 3DS, в Европа ще бъде разпространен и Ice White модел, който ще бъде пакетиран с предстоящата Super Mario 3D Land, съчетаваща класическата 2D side-scrolling механика на Mario игрите с модерните 3D заглавия от поредицата.

Nintendo 3DS дебютира извън Япония в последните дни на март, като първоначалната препоръчителна цена на конзолата за Европа бе 250 EUR (230 британски лири), преди да бъде редуцирана с около 1/3 до 170 EUR през август. Разходите за производството на конзолата възлизат на около $100 за един брой.

Сподели.