Николета Лозанова роди Борислава Михайлова

Pinterest LinkedIn +

Вратарят на "Левски" Николай Михайлов и известната му половинка Николета Лозанова станаха родители. Малката Борислава, кръстена на бащата на Николай  известния ни национал Борислав Михайлов  е първо дете на светската двойка. То обаче има кака  голямата дъщеря на Лозанова  Никол, чийто баща е футболистът  Валери Божинов.

От ПФК "Левски" веднага отправиха тематичен поздрав в социалните мрежи:

"Днес голямото „синьо“ семейство се сдоби с ново попълнение. Четвърто поколение левскарче се роди в рода Михайлови, след като нежната половинка на вратаря Николай Михайлов – Николета – го дари с дъщеричка.

Малката Борислава тежи 3 килограма и е висока 51 сантиметра.

ПФК Левски приветства с добре дошла в голямата левскарска общност Борислава и пожелава на щастливото семейство много любов, здраве и сбъднати мечти".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.