Николета Лозанова и Ванко 1 с бизнес партньорство

Pinterest LinkedIn +

Точно 11 години след като излезе дуетната песен на Николета Лозанова и Ванко 1 – „Истински обичана“, двамата отново са в партньорство, но този път не като дуетни половинки, а в бизнес отношение.

Преди седмица официално отвори врати най-новата и определено една от най-луксозните дентални клиники у нас – V1 Dental Clinic, чийто инвеститор и мениджър е самият Ванко 1. Специален гост на изисканото събитие бе и Николета Лозанова, която освен от позицията си на дългогодишна приятелка на рапъра, в този му проект има и работни отношения. Всички пациенти получават ексклузивен достъп до нейните козметика NL beauty, позиционирана  на територията на клиниката, в луксозен щанд, видим още с влизането от входа.

Така клиентките на клиниката, които излизат със съвършени усмивки и естетично уголемени и оформени устни, нанасят и финалната щриха по визията си с гримовете на Лозанова.

 „Изключително много се гордея с новото амплоа на Ванко и съм убедена в успеха на този му проект, защото видях колко много вложи от себе си във всяко едно отношение“, сподели Николета, аплодирайки го бурно и определено с нескрита радост.

Особено я разчувства благородността му, а именно кампанията „Благотворителен понеделник“. След не малко наздравици и пожелания за просперитет, под звуците на цигулари, Николета и Ванко затвърдиха приятелството си, а тепърва ще разберем и дали са подходящи като бизнес партньори.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.