Николета Лозанова и Венета Райкова се срещат в "Папараци"

Pinterest LinkedIn +

Тази есен българският телевизионен таблоид "Папараци" се завръща на 15 септември. Точно в 21:30 часа водещата Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото, любовта и… още нещо. Вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, Венета ще посрещне в студиото своята предшественица – Николета Лозанова.

"Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата, или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на "Папараци", явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща", казва Лозанова по повод гостуването си.

На 15 септември на стола срещу водещата в студиото на предаването ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан.

Коментарно студио на

Темата за любовта, летните емоции и бейби бума сред родните звезди ще бъде в основата и на коментарното студио, което този сезон ще бъде част от "Папараци". В него Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото и любопитни подробности около разделите на светските двойки – Кубрат Пулев и Андрея, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро, а също и Райна, която въпреки раздялата с половинката си грее от щастие.

На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния ù живот. Любовта на дизайнерката Меглена Каканашава и половинката ù Румен Рончев също ще попадне в обектива на "Папараци". Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени.

По темата с бейби бума у нас трите дами ще отделят специално внимание на наследника на Златка Райкова и Благой Георгиев, за който разполагат с любопитна и ексклузивна информация.
Сподели.