Николай Свинаров, Тити Папазов и др. пропяха

Pinterest LinkedIn +

Николай Свинаров, Тити Папазов, Мартин Захариев, Мариана Векилска, Нели Иванова (Survivor) и Румяна Маринова (Мисис България) ще пеят с популярни български изпълнители за каузата по набирането на средства за децата от дома в с. Могилино.

Изпълненията на публичните личности ще бъдат излъчвани в специално създадения формат по бТВ "Великолепната шесторка". Предаването стартира от 14 януари.

За песните популярните лица ще получат подкрепата на професионалните певци Мариана Попова, Деси Добрева, Данчо Караджов, Веселин Маринов, Рени и Дичо.

Зрителите могат да гласуват за всеки дует, като приходите от вота ще отиват изцяло за каузата на децата от дома в с. Могилино, обявиха от екипа на предаването. Със събраните средства ще бъде построена и оборудвана т.нар. "Малка къща за деца", в която първоначално 15 деца от Могилино ще бъдат преместени в среда, близка до семейната.

Първото издание на "Великолепната шесторка" ще продължи час и половина, като в него водещата Наталия Симеонова ще разясни в подробности как и за какво ще бъдат изразходвани парите, събрани от зрителите. Тогава ще бъдат представени и дванадесетте участници, който ще изпълнят самостоятелно по една песен, а след това ще образуват дуети. Новосформираните двойки ще получат и първата си музикална задача за 17 януари.
Сподели.