Никол Шерцингер официално представи новото си гадже

Pinterest LinkedIn +

Певицата Никол Шерцингер беше сред гостите на бляскавата церемония за раздаване на филмоните награди "Златен глобус" и използва случая да представи на света новия си приятел. Тя мина по червения килим подръка с 34-годишния спортист и музикант Том Еванс. Двамата позираха и за официални снимки от събитието в неделя вечерта.

За връзката им се говори от известно време, но до момента тя не беше потвърдена официално. Смята се, че искрата между певицата и ръгбиста е пламнала по време на участието му в телевизионното музикално предаване "X Factor", в което Шерцингер е член на журито.

В своя профил в Инстаграм Никол Шерцингер публикува и любопитно видео, в което двамата танцуват в асансьор, а като коментар към него написа: "Определено не съм научила тази хореография по Коледа от Тик-тока на 9-годишната ми племенница".

Коментарите на последователите и колегите й са възторжени. "Внимание, гореща двойка", "Тоооолкова се радвам за теб, заслужаваш наистина страхотно момче", "Великолепна двойка" са част от коментарите им, а друг участник в телевизионното шоу възкликна: "Браво, моето момче!"

Том участва в  "X Factor: Celebrity" като член на бой бандата "Try Star", с която стигна до полуфинал, но определено е успял да финишира в сърцето на Никол, където зае мястото на първата ракета на България Григор Димитров.


https://www.instagram.com/p/B6_cwk6BbqO/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.