Никълъс Кейдж отрича участието си в The Expendables 3

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) беше сочен като една от основните нови звезди в каста на The Expendables 3 (Непобедимите 3), изглежда самият актьор не е на същото мнение.

По време на интервю за новия си филм The Frozen Ground, Кейдж използва случая да отрече участието си в предстоящата трета част от франчайза, редом до екшън-легенди като Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и Долф Лундгрен (Dolph Lundgren).

"Не съм водил никакви официални преговори за участие. Както няма да съм в Kick-Ass 2, така не мисля, че съм и в The Expendables 3. Харесвам тези момчета, но бих казал, че е много малко вероятно да участвам заедно с тях в този филм.", коментира актьорът.

Интересното в случая е, че информацията за ангажимента на Никълъс Кейдж към The Expendables дойде директно от студиото зад продукцията - Lionsgate, което означава, че поне едната страна е подвела феновете на поредицата.

Дори Кейдж да не се присъедини към актьорския състав обаче, в България за снимките през август 2013 г. ще дойдат Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Джет Ли (Jet Li), Мики Рурк (Mickey Rourke) и др.

Световната премиера на The Expendables 3 е на 15 август 2014 г.

Сподели.