Мел Гибсън и Антонио Бандерас потвърждават участието си в The Expendables 3

Pinterest LinkedIn +

След месеци спекулации и слухове холивудските мега звезди Мел Гибсън (Mel Gibson) и Антонио Бандерас (Antonio Banderas) най-сетне потвърдиха, че ще посетят България за снимките на The Expendables 3 (Непобедимите 3).

Гибсън ще изиграе поредната си отрицателна роля, след като предстои да го видим като злодей и в трилъра Machete Kills на Робърт Родригес (Robert Rodriguez).

За персонажа на Бандерас все още няма никаква информация, но изглежда Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) има големи планове за него, тъй като го иска в поредицата още от създаването на първия филм.

Испанският актьор, както стана ясно преди няколко дни, не единственият, когото Слай си е набелязал отдавна. Към всички останали се присъедини и Харисън Форд (Harrison Ford), който пък влезе на мястото на Брус Уилис (Bruce Willis).

Интересен е фактът, че Антонио Бандерас също ще участва в продължението на Machete, като ролята му в него се казва Грегорио Кортес и е добре познат на феновете на друга поредица на Родригес - Spy Kids.

Снимките на The Expendables 3 ще започнат до края на август 2013 г. в София, като освен вече споменатите актьори в София се очакват още Джеки Чан (Jackie Chan), Мила Йовович (Milla Jovovich), Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) и др.

Световната премиера на филма е на 15 август 2014 г.

Сподели.