Nick Mason представя “Пинк Флойд отвътре” в България

Pinterest LinkedIn +

Днес (6 февруари) барабанистът на Pink Floyd - Ник Мейсън (Nick Mason), пристига в България, за да представи книгата си “Пинк Флойд отвътре”, по покана на нейния издател на български език "Изток-Запад". Самолетът му каца в 13:45 на л-ще София, а престоят му ще бъде 48 часа.

Изключително за промоцията на книгата си у нас, чиято първоначално фиксирана дата - 18 октомври 2005 г., бе отложена поради спешна операция на музиканта, е визитата на Ник Мейсън в София. Тя не предвижда туристическа обиколка на столицата и страната и е част от световното му турне в тази връзка, започнало още миналата година.
 
Програмата на Ник Мейсън е изчислена до минути и включва десетки медийни изяви, като още днес, от 17:45 ч., БНТ ще излъчи пряко интервю с легендарния музикант от кино “Център”, където в 18:00 ч. ще започне първото представяне на книгата. Официалното такова обаче е насрочено за 7 февруари, от 17:00 ч. в галерия "Академия", след което Мейсън ще бъде гост в "Шоуто на Слави".
 
Третото представяне на “Пинк Флойд отвътре” е на 8 февруари, деня на обратния полет на Мейсън, от 10:00 ч. в “Ориндж център” (ул. “Граф Игнатиев” 18). Това представяне е и официалната покана към феновете на музиканта и Pink Floyd да се срещнат с него и получат автографи. Ник Мейсън ще отпътува от България около 14:00 ч.
Сподели.