Невиждана излагация в "Черешката на тортата"! Никой не вярва, че Мис България е сготвила храната.

Pinterest LinkedIn +

Невиждано фиаско се оказа участието на най-новата Мис България в "Черешката на тортата". Младата Венцислава Тафкова беше домакин във втората вечер от тази седмица и посрещна гостите си в ресторант. Тя беше измислила интересно меню, включващо гъши дроб, сьомга и чийзкейк, като сподели пред хората, че рецептата за сьомгата е от нейната баба. Момичето призна, че готвенето не е нейна страст, но през цялото време не пропускаше да се хвали колко е доволна от себе си.

В крайна сметка гостите останаха изключително доволни от менюто, от начина на поднасянето му и от превъзходния му вкус. И всичко щеше да завърши добре, ако в мрежите не бяха заляти от коментари на възмутени зрители, според които сервираното няма нищо общо с приготвеното пред камерата.

"Храната, която приготви девойчето, нямаше нищо общо с поднесената на гостите! Все пак видяхме, че мига умно и страда от логорея"; "Гъшият дроб и чийзкейкът, които сервира, определено не бяха тези, които сготви. Прекалихте малко с нагласациите. Не знам как слагаш бели бисквити във фурната, а вадиш кейк с черни и как недопеченият тъничък гъши дроб се превърна в хубави парчета с хрупкава коричка"; "А на бас, че тази не е сготвила и едно ядене от това, което сервира! Върхът беше чийзкейкът с кафяви бисквити, след като тя оформяше жълти бисквити като паветата пред Народното събрание", коментира един потребител в страницата на предаването във Фейсбук. Други пък се забавляват: "Отдавна не съм се смяла така! Ся, чудя се тва готварско или комедийно шоу е!".

"Направи ми впечатление, че дроба, който изпържи съвсем леко, беше без промяна на цвета си в тигана, а сервира в чиниите тъмен дроб, а също така и сухите домати, които наряза и изпържи, докато в чиниите, които сервира, бяха цели сухите доматите. Интересно, защо ли се получи така!!!" - се пита един от зрителите, а друг отговаря: "Ами защото яденето го сготвиха готвачите на ресторанта,а не тя".

"Ни риба видяхме да готви,нито ориза, нито завършека на чийзкейка. Фалшиво участие като мутрата й".

Все пак някои са склонни да смятат, че зрителските очаквания са твърде завишени заради съвършените ястия, представени миналата седмица. Но пък други отбелязват, че едва ли е бил случаен фактът, че в това предаване липсваше поглед отгоре, за да могат и зрителите да разгледат добре оформлението на чиниите и на трапезата като цяло.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.