Като по филмите: Мис България получи годежен пръстен след раждането на бебето

Pinterest LinkedIn +

Ваня Пенева изживя романтика в стил Холивуд, благодарение на бащата на детето си – бившия депутат Антони Тренчев   

Любимият на колене в луксозен ВИП апартамент, с букет от рози и пръстен с диамант! За тази приказка е мечтала почти всяка дама, когато очаква предложение за брак. Ето, че броени дни след раждането на бебето, Мис България Ваня Пенева изживя романтика като от холивудски филм.

Годежът е факт, а бившият депутат Антони Тренчев изненадал изгората си в спалнята, връчвайки й огромен букет с розови рози, закачайки на една от тях и самия пръстен. Бижуто е от бяло злато, любимо на Ваня Пенева, инкрустирано с класически диамант.

Бъдещата госпожа Тренчева не успя да скрие щастливите емоции от своите интернет последователи, с което потвърди, че е отговорила с „Да“ на своя избраник.

Все още няма конкретни планове за датата на грандиозното тържество, но едно е сигурно – то без съмнение ще намери място в историята на пищните сватби на носителките на короната на Мис България.

Тренчев и Пенева са заедно от близо 7 години. Двамата не спират да пътешестват в чужбина и нищо чудно да изберат събитието също да се състои зад граница.

Преди няколко седмици двамата станаха родители на момиченце, което кръстиха Никол. След изписването от болницата дъщеря им беше посрещната в дома с фигури на еднорози, розови балони и торта с надпис „Звездата се роди“.   

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.