Невероятните превъплъщения на Mr. Incredibeard

Pinterest LinkedIn +


Псевдонимът на Исая Уеб - Mr. Incredibeard - може и да звучи като име на супергерой, но почакайте да видите брадата му! Той действително притежава нещо свръхестествено - неговата супербрада, която приема всевъзможни форми и кара всеки мъж да се отърве от самобръсначките си.

Въпреки че не би могъл да спаси човечеството с брадата си (или поне досега не е имал възможност да го направи), Mr. Incredibeard се превърна в знаменитост за отрицателно време благодарение на популярността, която набра Tumblr профила му в социалните мрежи.

Почти всяка седмица базираният в Сан Франдиско г-н Уеб представя нов дизайн на впечатляващата си брада, създаден по идея на феновете му и не без помощта на сръчната му съпруга.

Mr. Incredibeard вече спечели и първата си награда, побеждавайки конкурентите си в състезанието за мустаци и бради на Северна Калифорния, така че с него шега не бива – ако Синята брада е суперзлодеят във вселената на брадатите мъже, то Mr. Incredibeard без съмнение е супергероят, когото всички обичат.

Сподели.