Невероятни драми и сълзи от Big Brother в праймтайма на НТВ

Pinterest LinkedIn +

Невероятни драми, обрати и литри сълзи предложи извънредно предаване на НТВ, посветено на риaлити шоуто Big Brother2. Главни действащи лица в зрелището бяха най-дискутираната тройка в България - Мариян (28), Елена (23) и нейният съпруг Мирослав (25).

Сапунката, излъчена на запис в праймтайма на националната телевизия, се е развихрила, след като Big Brother съобщи на всички съквартиранти, че сред тях има истинска семейна двойка - Елена и Мирослав. Интригата до момента се поддържаше от мисия, според която съпрузите трябваше да скрият от останалите участници факта, че ги свързва законен брак.

Всеобщата изненада в създалата се ситуация породи фактът, че Елена дотолкова се вживя в ролята си на влюбена, че, без никакво притеснение от Миро, открито започна да флиртува с Мариян.

След като истината излезе наяве, според излъчения запис видимо най-потърпевш се оказа Миро.

Атлетичният младеж през сълзи на очи задаваше риторични въпроси на съпругата си, която от своя страна му отговаряше крайно двусмислено и уклончиво. Мариян пък реши да спаси психическото си равновесие, изпивайки солидно количество алкохол.

Това, което остана скрито за зрителите, е, че Елена и Мирослав не са в цветущи отношения още отпреди влизането си в къщата на Big Brother. В действителност ситуацията в момента далеч не е толкова разтърсваща, колкото изглежда на пръв поглед.

Елена вече е с почти постоянна усмивка на лицето и видимо по-разговорлива от всеки друг път.

Софиянката призна пред съквартирантите, че бракът и с Миро е единствено заради Зелена карта, която тя е спечелила през миналата година. Съпругата по сметка с усмивка на уста разказа и пикантерии около личния си живот като отбеляза на всеослушание, че не е правила секс с Миро поне от два месеца. Часове преди номинациите тя е заета най-вече с тактиката си да лобира срещу други съквартиранти, като стана ясно, че непоносимостта й към Недялко например е толкова силна, че извън къщата, според думите й, дори не би си направила труда да го заплюе.

От своя страна, въпреки че Миро постоянно повтаря колко много обича Елена, настроението му към момента е повече от добро, предвид ситуацията, в която е поставен. Изоставеният съпруг не подтиска изобщо желанието си да обсъжда пикантерии около другите жени в къщата, а очите му шарят повече от когато и да било.

Днес (6 окт.) обаче на дневен ред е вторият тур на номинациите, в който съквартирантите ще определят следващите за изгонване.

В мъжки разговор от типа шушу-мушу Иван (35) сподели на Миро, че Радомира (18) се е похвалила, че знае точно кой и кога ще напусне къщата на Big Brother.

Според продуцентите на шоуто тези, които напускат къщата, се определят единствено от зрителския вот, а интригите, които се вихрят с пълна сила в къщата, предвещават постоянните обрати в номинациите.

Сподели.