Big Brother наказа Недялко. Елена показа щедро плът

Pinterest LinkedIn +

Драматични обрати врят и кипят в къщата на Big Brother за радост на продуценти и зрители. Шоуменът Недялко(31) вече е наказан с номининация за изгонване, а последната влязла в къщата Елена(39), успя да изпълни тайната си мисия и да каже на Мирослав(25), че знае за брака му с нейната адашка.

Недялко беше номиниран от Big Brother заради това, че не е спазил регламента на предаването и разкри пред Петко(27), че не го е номинирал за изгонване по време на тайното гласуване на съквартирантите.

По този начин русенката Пламена(21) тази седмица отада от гласуване за изгонване от къщата, а приходите от sms-и пуснати от зрители срещу нея се даряват в полза на засегнатите от наводненията, съобщиха от Нова Телевизия.

За да има за всекиго по нещо, на 30 септември, зрители-воайори вече успяха за първи път да се полюбуват и на пълна порция гола женска плът - тази на 23-годишната дизайнерка Елена. Съпругата на Мирослав показа всичко на което е способна докато взимаше своята порция душ в банята на Big Brother.

Елена и Мирослав по време на сватбата си, далеч преди да се озоват в къщата на Big Brother

Сподели.