Изгониха Петко от къщата на Big Brother. Съобщават за брака на Елена и Миро

Pinterest LinkedIn +

Софиянецът Петко Василев (27) е първият изгонен участник от къщата на Big Brother2, стана ясно в директно предаване по НТВ. Тумбестият търговец на автомобили загуби в надпреварата за голямата награда от 200 000 лв. с 62% отрицателен вот, срещу 38% за другия номиниран за изгонване участник - Миглена (29).

Третият номиниран през седмицата - шоуменът (О'бре) Недялко Лазаров, си отдъхна, след като стана ясно, че през изтеклата седмица за неговото изгонване са гласували най-малко зрители. По регламент единият от тримата номинирани участници, получил най-малък отрицателен вот, автоматично запазва правото си да остане в къщата.

Своеобразният балотаж между Петко (на снимката) и Миглена беше предшестван от диспут в студиото на Big Brother, където като защитници на страните се изявиха приятелката на Петко - Диди и участникът в първото издание на шоуто - Гроши.

Гроши се яви като защитник на Миглена, след като стана ясно, че никой от близките на Миглена не желае да подкрепи 29-годишната мома от с. Гомотарци. В диспута участие взе и популярният ТВ водещ Милен Цветков.

В края на шоуто, както предварително беше анонсирано, Big Brother съобщи на съквартирантите факта, че Елена (23) и Мирослав (25) са съпрузи. Реакциите на участниците след изненадващата новина ще бъдат излъчени на запис във вторник, съобщиха водещите Евелина Павлова и Ники Кънчев.

Сподели.