"Netflix" с нов филм за живота на Мерилин Монро

Pinterest LinkedIn +

Компанията за видеострийминг "Netflix" започва работа по нов игрален филм за живота на холивудската икона Мерилин Монро. Филмът е със заглавие "Blonde" и е базиран на едноименния роман на Джойс Каръл Оутс, посветен на актрисата.

За главната роля във филма от "Netflix" водят преговори с младата кубинска актриса Ана де Армас, станала популярна с ролята си на Джои във фентъзи филма "Блейд Рънър 2049".

Режисьорът на продукцията Андрю Доминик споделя, че филмът ще бъде "приказен емоционален кошмар" и в никакъв случай няма да влиза в калъпа на типичната автобиографична история. Очаква се снимките на "Blonde" да започнат през август.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.