Netflix обмисля нов пети сезон на Arrested Development

Pinterest LinkedIn +

Телевизионните изяви на семейство Блут от Arrested Development (Развитие в застой) все още може и да не са приключили, тъй като Netflix обмисля завръщането на сериала за пети сезон.

Въпреки че създателят му Мич Хурвиц (Mitch Hurwitz) планираше след четвърти сезон да реализира пълнометражен филм по Arrested Development, изглежда идеята се е променила.

Според продуцента на комедийната поредица Брайън Грейзър (Bryan Grazer) преговорите между Netflix и Imagine Entertainment вече са започнали, а през следващите седмици се очаква да бъде обявено официално дали страните са стигнали до съгласие за нов сезон.

Една от най-големите трудности при реализирането на четвъртия сезон, което важи с пълна сила и за бъдещите епизоди на ситкома, безспорно беше събирането на целия актьорски състав.

В каста влизат вече утвърдени в киното имена като Майкъл Сера (Michael Cera), Джейсън Бейтман (Jason Bateman), Уил Арнет (Will Arnett), Джесика Уолтър (Jessica Walter) и др., което означава, че пети сезон ще бъде реализиран само ако графиците на всички бъдат съгласувани със снимките на сериала.

Сподели.