N.E.R.D представят новия си албум "No_One Ever Really Dies"

Pinterest LinkedIn +

N.E.R.D официално обявиха в социалните мрежи, че новият им албум "No_One Ever Really Dies" ще излезе на 15 декември. В него участват редица гост-музиканти, сред които Риана, Кендрик Ламар, Миа, Ед Шийрън и други.

Това е петият студиен албум на фънк и хип-хоп бандата с фронтмен Фарел Уилямс. Пилотният сингъл от проекта е озаглавен "Lemon". В него се включва Риана и през последния месец песента се нареди сред най-успешните в дигиталните платформи: #1 в чартовете на 7 държави, включително и в глобалния чарт на Spotify. Парчето е в Топ 10 в чартовете на iTunes в повече от 16 страни.

Видеоклипът към сингъла е като ръководство за хип-хоп и стрийт танци, в което Рири обръсва главата на танцьорката Mette Towley. Тя е част от танцовата група на Фарел от 2014 г. и основен участник във визуализацията на "Lemon", а хореографията във видеоклипа е дело на Жаклин Найт, автор на култовите танцови движения във видеото на Бионсе "Single Ladies".

На 06 декември излезе видеото и към втория сингъл от албума, озаглавен "1000", с участието на хип-хоп изпълнителя Фючър. 

Сподели.