Латино идолът Малума с ново видео към сингъла "Corazon"

Pinterest LinkedIn +

Латино идолът Малума представи клипа към новия си сингъл "Corazon" с участието на бразилския певец Него де Борел. Видеото е изцяло издържано в настроението на песента – енергично, жизнерадостно и секси.

Заснет в Сао Пауло под режисурата на един от най-популярните видеомейкъри в Латинска Америка – Джеси Тереро, видеото към "Corazоn" улавя по атмосферата и ежедневието в Бразилия. Специално участие в клипа има една от най-големите звезди не само на бразилския, но и на световния спорт − Роналдо де Асис Морейра, познат като футболната легенда Роналдиньо, с когото Малума небрежно си подава топката по улиците на Сао Пауло.

23-годишният певец е абсолютен идол сред младото поколение в Латинска Америка. Роден като Хуан Луис Лондоньо, той създава артистичния си псевдоним от първите две букви на личните имена на майка си, баща си и сестра си.

Той е и сред най-популярните имена на латино музиката с милиони последователи в социалните мрежи, като в "Инстаграм" е най-популярният латино изпълнител изобщо. 


Сподели.