19 Март 2018, 16:44

Малума − "Corazon"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Латино идолът Малума представи клипа към новия си сингъл "Corazon" с участието на бразилския певец Него де Борел. Видеото е изцяло издържано в настроението на песента – енергично, жизнерадостно и секси. Видеото улавя по атмосферата на Бразилия, а специално участие в клипа има една от най-големите звезди не само на бразилския, но и на световния спорт − Роналдо де Асис Морейра, познат като футболната легенда Роналдиньо, с когото Малума небрежно си подава топката по улиците на Сао Пауло. 23-годишният певец е абсолютен идол сред младото поколение в Латинска Америка. Роден като Хуан Луис Лондоньо, той създава артистичния си псевдоним от първите две букви на личните имена на майка си, баща си и сестра си.

Латино идолът Малума представи клипа към новия си сингъл "Corazon" с участието на бразилския певец Него де Борел. Видеото е изцяло издържано в настроението на песента – енергично, жизнерадостно и секси.

Видеото улавя по атмосферата на Бразилия, а специално участие в клипа има една от най-големите звезди не само на бразилския, но и на световния спорт − Роналдо де Асис Морейра, познат като футболната легенда Роналдиньо, с когото Малума небрежно си подава топката по улиците на Сао Пауло.

23-годишният певец е абсолютен идол сред младото поколение в Латинска Америка. Роден като Хуан Луис Лондоньо, той създава артистичния си псевдоним от първите две букви на личните имена на майка си, баща си и сестра си. 


Сподели.