Неиздавани български албуми излизат в интернет

Pinterest LinkedIn +


Българската рок група Ер Малък представя концерта от официалното си събиране миналата година в mp3 формат на сайта mp3.bg. Оттам могат да бъдат закупени и двата официални албума на групата, както и неиздавани досега английски версии на някои от най-популярните им песни.

Вече са факт и първите дигитални рилийзи в mp3.bg. На сайта ще намерите два неиздавани досега албума на R.O.B.T.F. - "Nuclear Decomposed" и "Ability to connect".

В музикалния интернет магазин могат да бъдат открити концертни записи на една от най-известните български групи от края на 80-те Орион. Записите, предоставени от клавириста им Адриан Иванов, са направени през 1988 г. с подръчни средства и досега никога не се били пускани официално. Орион е групата, от която започва кариерата на Вал Кьосовски - китариста на Kultur Shock, които гостуваха неотдавна в България.

Феновете на българската музика ще намерят в сайта и напълно изчерпаните албуми на Babyface Clan, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, както и заглавия на по-нови групи като Ъпсурт, Gravity Co и D_2.
Сподели.