Направете своя Apple Watch още по-уникален

Pinterest LinkedIn +

Ах, Apple Watch, има ли нещо, което не можеш да правиш? Умният часовник на компанията от Купертино притежава невиждани досега умения - като това да... ъъъ... седи на китката ви (а не в джоба!), да показва времето, да цъка успокояващо... Добре де, той реално не цъка, но схващате идеята.

Но да говорим по същество. Наскоро ви представихме стилната алуминиева поставка за Apple Watch A-Solar Xtorm, върху която джаджата може да се чувства като у дома си. Но вие не сте си купили часовник с логото на Apple, за да го държите на бюрото си. Разбира се, че не – искате да ви видят с него!

Естествено, часовникът идва в комплект с каишка, но вие едва ли бихте се задоволили с нещо толкова обикновено. Не, това, което искате, е каишка, която казва: "Вижте ме, купих си смартфон с приложение за показване на времето и екранче толкова малко, че не мога да видя нищо друго на него, но не ми пука!"

Представяме ви дизайнерските кожени каишки Case-Mate, предназначени за Apple Watch 38 мм. Най-силно ни впечатлиха два конкретни модела - Case-Mate Scaled Leather Strap (цена 119 лв.), произведен от естествена змийска кожа, и Case-Mate Brilliance Leather Strap (цена 159 лв.), направен от кожа, покрита с кристали.

Каишките са леки и удобни за носене, закопчалките им са стабилни, така че няма опасност да се разпаднат, докато ги носите. Те придават различен външен вид на Apple Watch в сравнение със заводската каишка, така че определено ще изпъкнете.

Ако вече сте дали или планирате да дадете сериозна сума за умен часовник от Apple, няма причина да се стискате за този аксесоар. С него ще изглеждате по-стилно и по-шикозно, а това е най-важното, нали?

Купи Case-Mate Scaled Leather Strap ТУК 

Купи Case-Mate Brilliance Leather Strap ТУК

Сподели.